20 jaar PVM

tentoonstelling

20 jaar PVM

De onvoltooid verleden tijd van Noeveren

PVMEnkele van de kunstenaars die ooit met de site van de vroegere steenbakkerij ‘Peeters & Van Mechelen’ te maken hadden, werden uitgenodigd voor deze tentoonstelling in het gebouw van de kollergang.

Naast het werk van 25 kunstenaars krijgt U een film over de baksteenproductie te zien die hier opgenomen werd (rond 1950) en live begeleid zal worden door Julien en Maxime Rommelaere (viool en piano) en een optreden van ‘Different trains’. De inleiding wordt verzorgd door Jan Walgrave (Ereconservator van de provincie Antwerpen) en Hugo Lejon (Architect en initiatiefnemer van de bescherming van Noeveren).

Met kunstwerk van: Diana Bercovitz, Flor Buggenhout, Agnès De Vinck, Lydia De Bock, Rudie Delanghe, Marilyn Droog, Dany Druylans, Dédé Dumont, Francine Durnez, Mieke Everaet, Darja Fabjancic, Arielle Goddevrind, Raymonde Hulin, Vania Jovanovic, Hugo Lejon, Hilde Metz, Patrick Piccarelle, Jacqueline Prevot, Hugo Rabaey, Francine Rasmont, Christiane Renson, Christine Roggeman, Lou Smedts, Ludo Van Den Heuvel, Lucie Vercammen.

zaterdag 30 april tot 22 mei 2011 van 14:00 tot 18:00